Sponsor mogelijkheden

Wat kunt u voor mij betekenen ?
Een topsporter kan zijn of haar sport niet meer uitoefenen zonder bijdrages van sponsoren. Helaas geldt dit nu ook al voor mij. Buiten de nationale wedstrijden worden er ook internationale wedstrijden aangedaan en dat zijn kostbare aangelegenheden. Niet alleen de inschrijf, reis- & verblijfkosten kosten geld, maar de voorbereidingen en trainingen zijn tevens zeer kostbaar. Het zou fantastisch zijn als U mijn financieel zou willen steunen in mijn sport en passie, zodat ik ambitieus door kan gaan. Met enige brutale moed benader ik daarom U als mogelijke sponser.

En wat heb ik U te bieden ?
En daar staat natuurlijk ook wat tegenover ! Uw bedrijfsnaam en logo worden op verschillende plekken genoemd en getoond. Tevens kan uw bedrijfsnaam gekoppeld worden aan de stichting. Uw logo en/of bedrijfsnaam op sportkleding en uw bedrijfsnaam en logo op de website van de stichting Dutch BMX Race Squad.

 

Waarom ben ik voor U de juiste partner ?
U kunt kiezen uit tientallen vormen van sponsering, waarom zou U ervoor kiezen mij te sponseren ? Ik ben jong, enthousiast en zet me voor de volle 100% in voor mijn sport BMX, net als U dat doet voor uw bedrijf. Dit komt niet alleen mijn eigen resultaat ten goede, maar ook uw bedrijfsnaam. Immers, hoe beter mijn resultaten, hoe meer uw bedrijfsnaam genoemd wordt. Maar het belangrijkst is mijn mentaliteit; ik leef voor sport maar ben me goed bewust van de wereld daaromheen. Ik ben sociaal en sta met beide benen op de grond. Dit alles maakt mij de beste ambassadeur die U zich voor uw bedrijf kunt wensen.

 

Sponsorpaketten:

Package SUPERIOR (1500 euro);

Logo en/of bedrijfsnaam op wedstrijdshirt op borsthoogte;
Logo en link naar uw bedrijfwebsite op de site van de stichting (prominente plaats);
Logo en/of bedrijfsnaam op verdere uitrusting waar mogelijk;
Uitnodiging voor (VIP) plaatsen bij belangrijke wedstrijden (nader te bepalen).

Package GOLD (750 euro);

Logo en/of bedrijfsnaam op wedstrijdshirt op middelhoogte of rugzijde;
Logo en link naar uw bedrijfswebsite op de site van de stichting;
Logo en/of bedrijfsnaam op uitrusting.

Package SILVER (375 euro);

Logo en/of bedrijfsnaam op wedstrijdshirt op linker of rechter mouw;
Logo en link naar uw bedrijfswebsite op de site van de stichting.

Package BRONZE (50 euro);

Logo en/of bedrijfsnaam op website.